Παράλληλα, ο τεντόγλου πραγματοποίησε και νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου στο μήκος ενώ έγινε ο τρίτος ευρωπαίος όλων των εποχών. Βρέθηκε στην πρώτη θέση στο . Το πρώτο άλμα του μίλτου τεντόγλου ήταν τόσο οριακά άκυρο, που το μηχάνημα το μέτρησε για έγκυρο και το έβγαλε 8.55μ. Ο τεντόγλου πήδηξε στα 8.55 μ. 2021 1ος 8,41 (0.1)/8,22 μ.

Ο τεντόγλου πήδηξε στα 8.55 μ. Miltos Tentogloy O Antistar Xrysos Olympionikhs Poy Kanei Plaka Stoys Xrysoplhrwmenoys Khfhnes Fwto Makeleio Gr
Miltos Tentogloy O Antistar Xrysos Olympionikhs Poy Kanei Plaka Stoys Xrysoplhrwmenoys Khfhnes Fwto Makeleio Gr from www.makeleio.gr
O μίλτος τεντόγλου είναι αθλητής του στίβου και γεννήθηκε . Ο μίλτος τεντόγλου / φωτογραφια: Αν σου άρεσε το βίντεο και θες να μας υποστηρίξεις κάνε ένα share και ένα like !▻ facebook: Κάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ κι έγινε ο τρίτος κορυφαίος ευρωπαίος όλων των εποχών κι ο 6ος στον κόσμο. Born 18 march 1998) is a greek track and field athlete who competes in the long jump. Ο μίλτος τεντόγλου είναι εκτός από «χρυσός» ολυμπιονίκης, . 2021 1ος 8,41 (0.1)/8,22 μ. Ο τεντογλου παγκοσμιοσ πρωταθλητησ με ιστορικο αλμα και πανελληνιο.

2021 1ος 8,41 (0.1)/8,22 μ.

Born 18 march 1998) is a greek track and field athlete who competes in the long jump. Η απονομη του χρυσου μεταλλιου στον τεντογλου και η ανακρουση του εθνικου. Κάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ κι έγινε ο τρίτος κορυφαίος ευρωπαίος όλων των εποχών κι ο 6ος στον κόσμο. Παράλληλα, ο τεντόγλου πραγματοποίησε και νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου στο μήκος ενώ έγινε ο τρίτος ευρωπαίος όλων των εποχών. Έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ του ο μίλτος τεντόγλου στο παγκόσμιο . Ο τεντόγλου πήδηξε στα 8.55 μ. O μίλτος τεντόγλου είναι αθλητής του στίβου και γεννήθηκε . Ο μίλτος τεντόγλου είναι εκτός από «χρυσός» ολυμπιονίκης, . Το πρώτο άλμα του μίλτου τεντόγλου ήταν τόσο οριακά άκυρο, που το μηχάνημα το μέτρησε για έγκυρο και το έβγαλε 8.55μ. Ο τεντογλου παγκοσμιοσ πρωταθλητησ με ιστορικο αλμα και πανελληνιο. Ο μίλτος τεντόγλου στο δεύτερο άλμα του κατάφερε να πετύχει μεγάλη επίδοση, όπως στο πρώτο άκυρο άλμα, και με 8,55μ. 2021 1ος 8,41 (0.1)/8,22 μ. Βρέθηκε στην πρώτη θέση στο .

Η απονομη του χρυσου μεταλλιου στον τεντογλου και η ανακρουση του εθνικου. O μίλτος τεντόγλου είναι αθλητής του στίβου και γεννήθηκε . Ο μίλτος τεντόγλου στο δεύτερο άλμα του κατάφερε να πετύχει μεγάλη επίδοση, όπως στο πρώτο άκυρο άλμα, και με 8,55μ. Ο τεντόγλου πήδηξε στα 8.55 μ. Κάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ κι έγινε ο τρίτος κορυφαίος ευρωπαίος όλων των εποχών κι ο 6ος στον κόσμο.

Έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ του ο μίλτος τεντόγλου στο παγκόσμιο . Sygxarhthria Ston A8lhth Toy Gsk Milto Tentogloy Dhmos Khfisias
Sygxarhthria Ston A8lhth Toy Gsk Milto Tentogloy Dhmos Khfisias from www.kifissia.gr
Ο μίλτος τεντόγλου είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους στον κλειστό στίβο, την ημέρα που έκλεισε τα 24 του χρόνια. Έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ του ο μίλτος τεντόγλου στο παγκόσμιο . Ο τεντογλου παγκοσμιοσ πρωταθλητησ με ιστορικο αλμα και πανελληνιο. O μίλτος τεντόγλου είναι αθλητής του στίβου και γεννήθηκε . Η απονομη του χρυσου μεταλλιου στον τεντογλου και η ανακρουση του εθνικου. Ο μίλτος τεντόγλου στο δεύτερο άλμα του κατάφερε να πετύχει μεγάλη επίδοση, όπως στο πρώτο άκυρο άλμα, και με 8,55μ. Παράλληλα, ο τεντόγλου πραγματοποίησε και νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου στο μήκος ενώ έγινε ο τρίτος ευρωπαίος όλων των εποχών. Ο τεντόγλου πήδηξε στα 8.55 μ.

O μίλτος τεντόγλου είναι αθλητής του στίβου και γεννήθηκε .

Αν σου άρεσε το βίντεο και θες να μας υποστηρίξεις κάνε ένα share και ένα like !▻ facebook: Ο μίλτος τεντόγλου είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους στον κλειστό στίβο, την ημέρα που έκλεισε τα 24 του χρόνια. Η απονομη του χρυσου μεταλλιου στον τεντογλου και η ανακρουση του εθνικου. 2021 1ος 8,41 (0.1)/8,22 μ. Ο μίλτος τεντόγλου στο δεύτερο άλμα του κατάφερε να πετύχει μεγάλη επίδοση, όπως στο πρώτο άκυρο άλμα, και με 8,55μ. Παράλληλα, ο τεντόγλου πραγματοποίησε και νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου στο μήκος ενώ έγινε ο τρίτος ευρωπαίος όλων των εποχών. Έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ του ο μίλτος τεντόγλου στο παγκόσμιο . Ο τεντόγλου πήδηξε στα 8.55 μ. Το πρώτο άλμα του μίλτου τεντόγλου ήταν τόσο οριακά άκυρο, που το μηχάνημα το μέτρησε για έγκυρο και το έβγαλε 8.55μ. Born 18 march 1998) is a greek track and field athlete who competes in the long jump. Κάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ κι έγινε ο τρίτος κορυφαίος ευρωπαίος όλων των εποχών κι ο 6ος στον κόσμο. Ο τεντογλου παγκοσμιοσ πρωταθλητησ με ιστορικο αλμα και πανελληνιο. O μίλτος τεντόγλου είναι αθλητής του στίβου και γεννήθηκε .

Κάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ κι έγινε ο τρίτος κορυφαίος ευρωπαίος όλων των εποχών κι ο 6ος στον κόσμο. Η απονομη του χρυσου μεταλλιου στον τεντογλου και η ανακρουση του εθνικου. 2021 1ος 8,41 (0.1)/8,22 μ. Παράλληλα, ο τεντόγλου πραγματοποίησε και νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου στο μήκος ενώ έγινε ο τρίτος ευρωπαίος όλων των εποχών. Το πρώτο άλμα του μίλτου τεντόγλου ήταν τόσο οριακά άκυρο, που το μηχάνημα το μέτρησε για έγκυρο και το έβγαλε 8.55μ.

2021 1ος 8,41 (0.1)/8,22 μ. Miltos Tentogloy Yellow Radio
Miltos Tentogloy Yellow Radio from i0.wp.com
Ο μίλτος τεντόγλου είναι εκτός από «χρυσός» ολυμπιονίκης, . Έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ του ο μίλτος τεντόγλου στο παγκόσμιο . Το πρώτο άλμα του μίλτου τεντόγλου ήταν τόσο οριακά άκυρο, που το μηχάνημα το μέτρησε για έγκυρο και το έβγαλε 8.55μ. Βρέθηκε στην πρώτη θέση στο . Ο μίλτος τεντόγλου / φωτογραφια: 2021 1ος 8,41 (0.1)/8,22 μ. Born 18 march 1998) is a greek track and field athlete who competes in the long jump. Κάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ κι έγινε ο τρίτος κορυφαίος ευρωπαίος όλων των εποχών κι ο 6ος στον κόσμο.

Βρέθηκε στην πρώτη θέση στο .

Ο μίλτος τεντόγλου είναι εκτός από «χρυσός» ολυμπιονίκης, . Ο μίλτος τεντόγλου / φωτογραφια: Ο τεντόγλου πήδηξε στα 8.55 μ. Η απονομη του χρυσου μεταλλιου στον τεντογλου και η ανακρουση του εθνικου. Born 18 march 1998) is a greek track and field athlete who competes in the long jump. O μίλτος τεντόγλου είναι αθλητής του στίβου και γεννήθηκε . Παράλληλα, ο τεντόγλου πραγματοποίησε και νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου στο μήκος ενώ έγινε ο τρίτος ευρωπαίος όλων των εποχών. Το πρώτο άλμα του μίλτου τεντόγλου ήταν τόσο οριακά άκυρο, που το μηχάνημα το μέτρησε για έγκυρο και το έβγαλε 8.55μ. Ο μίλτος τεντόγλου στο δεύτερο άλμα του κατάφερε να πετύχει μεγάλη επίδοση, όπως στο πρώτο άκυρο άλμα, και με 8,55μ. Ο μίλτος τεντόγλου είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους στον κλειστό στίβο, την ημέρα που έκλεισε τα 24 του χρόνια. Κάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ κι έγινε ο τρίτος κορυφαίος ευρωπαίος όλων των εποχών κι ο 6ος στον κόσμο. 2021 1ος 8,41 (0.1)/8,22 μ. Αν σου άρεσε το βίντεο και θες να μας υποστηρίξεις κάνε ένα share και ένα like !▻ facebook:

Τεντογλου - Παράλληλα, ο τεντόγλου πραγματοποίησε και νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου στο μήκος ενώ έγινε ο τρίτος ευρωπαίος όλων των εποχών.. O μίλτος τεντόγλου είναι αθλητής του στίβου και γεννήθηκε . Βρέθηκε στην πρώτη θέση στο . Ο τεντογλου παγκοσμιοσ πρωταθλητησ με ιστορικο αλμα και πανελληνιο. Ο μίλτος τεντόγλου είναι εκτός από «χρυσός» ολυμπιονίκης, . Αν σου άρεσε το βίντεο και θες να μας υποστηρίξεις κάνε ένα share και ένα like !▻ facebook: